Connect with us

Business

PROZORI I VRATA S UVJERLJIVIM ARGUMENTIMA

Varaždinska kompanija Marlex  najveći je domaći proizvođač PVC stolarije, ALU bravarije i IZO stakla, a  nedavno je u Krapini otvorila svoj 28. salon, čiji je zastupnik poduzeće  SALE – MONT Krapina.

Prodajno-izložbeni salon u Polju Krapinskom 114, Krapina

BUDUĆNOST JE STIGLA: Možete li zamisliti da imate staklo koje se samo zatamnjuje kad je vani sunčano i postaje transparentnije kad je vani oblačno? S Marlexom je to moguće!
Varaždinska kompanija Marlex najveći je domaći proizvođač PVC stolarije, ALU bravarije i IZO stakla, a struka je svrstava u jednu od najboljih i najuspješnijih proizvođača. Pored pet salona u Austriji, Italiji i Francuskoj, Marlex je otvorio i novi salon u Krapini, inače 28. salon u Republici Hrvatskoj. Zastupnik je poduzeće SALE – MONT KRAPINA d.o.o., vlasnika Saše Leljaka, a salon je moderno opremljen uzorcima iz proizvodnog programa. U salonu vas čekaju educirani djelatnici koji će vam pomoći pri odabiru najbolje stolarije za vas i vašu obitelj ili poslovne potrebe.

Saša Leljak, direktor SALE-MONTA KRAPINA

Kompanija Marlex osnovana je 2003. godine i u privatnom je vlasništvu, sa sjedištem i proizvodnim pogonima u Varaždinu. Ono što ovu kompaniju izdvaja na tržištu, zasigurno je kvaliteta materijala i inovacije koje koriste. Izdvojit ćemo samo neke od prednosti koje su u “Marlexu” već u osnovnoj ponudi, dok se kod drugih te prednosti dodatno naplaćuju ili ih uopće nema. To je prije svega tro-brtveni sistem PVC profila – treća brtva je specijalno dizajnirana i sastavni je dio profila, dok konkurenti vrlo često tu treću brtvu imaju od gume koja je porozna i ima vrlo kratak rok trajanja.

Energeto prozor sa 4S staklima

U tom sistemu se ne koristi čelik, već su profili ojačani specijalnim Powerdur® stripes by BASF materijalom, koji se koristi u NASA-inom programu, avio i auto industriji i služi kao ojačanje u cijelom okviru, koji se spaja na svi kutovima, puno je lakši i čvršći te se može sto posto reciklirati.

Izložbeni primjerci

U osnovnoj ponudi su i samoventilirajući okovi, čija je startna nosivost 120 kilograma. Osim navedenih prednosti u materijalima, tu su i vrhunski strojevi posljednje generacije, te vrijedne ruke svih 246 djelatnika koji daju finalni pečat Marlex sistemima prozora i vrata. Marlex koristi i PLANITHERM 4S EVOLUTION staklo, koje se prilagođava atmosferskim prilikama u svim godišnjim dobima, pa tako, kad je vani oblačno, staklo postaje transparentnije, a kad je vani sunčano, ono se samo zatamnjuje i stvara ugodnu atmosferu u prostoru. Inače, Marlex ima izbor od preko 720 kombinacija stakla, a samim time i rješenje za sve izazove.

Harmo komarnik – izložbeni primjerci

Zastupničko poduzeće SALE – MONT bavi se montažom i demontažom PVC i ALU  stolarije, drvo aluminij stolarije i IZO stakla (proizvodi Marlexa), uz mogućnost  ugradnje po RAL standardima (pasivne kuće, velika energetska učinkovitost) te ugradnjom svih vrsta komarnika, za sprječavanje ulaska  komaraca i ostalih insekata. Tu je i mogućnost obrade špaleta, popravaka i zamjene okova i kvaka, te ostali završni radovi u graditeljstvu. U ponudi su rolete, žaluzine i grilje, kao i prozorske klupčice, sobna vrata, rolo, panel i trakaste zavjese. Salon se nalazi na adresi Polje Krapinsko 114, gdje je i sjedište poduzeća SL komunikacije & mediji, koje aktivno sudjeluje u prodajnom dijelu. Bogatu Marlexovu ponudu u salonu u Polju Krapinskom možete razgledati od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, montaža se po potrebi obavlja i subotom, a za sve dodatne informacije nazovite broj telefona 049/640-545, 091 20 12 601 ili 097/72 62 090 (Saša Leljak).

Salon u Polju Krapinsko 114, Krapina, 049 640 545
Sale-mont Krapina – dostava i montaža sa garancijom

sleljak/zip.com.hr/arhiva- https://www.slkomunikacije.com/prozori-i-vrata-s-uvjerljivim-argumentima/31.07.2019       01.04.2022.

Continue Reading

Aktualno