Connect with us

Konferencije ZiP

“Oslobodi svoj potencijal – uspjeh uvijek počinje u glavi” – poručila Susanne Pauli stručnjakinja za motivaciju i mindset

Interaktivnu i motivirajuću radionicu na Konferenciji “Žene i poduzetništvo u KZŽ 2023” održala je Susanne Pauli, stručnjakinje za motivaciju i mindset iz Austrije.

Sudionice su dobile uvid u važnost razvijanja samopouzdanja, vjerovanja u vlastitu vrijednost i sposobnost za postizanje uspjeha. Bez obzira jeste li poduzetnica koja gradi vlastiti posao ili profesionalka koja želi napredovati u korporativnom svijetu, uvijek je potrebna inspiracija, kao i znanje koji su to alati kojima možemo promijenili svoja razmišljanja i oslobodili svoj puni potencijal.

– Problem je u našim okvirima, jer se kroz naše odrastanje traži od nas da budemo normalne. No, što znači biti normalna? Da nas guraju u neki kalup i da se onda s nama lakše upravlja, to znači biti normalna. Na kraju krajeva, kada smo normalni od nas se traži da budemo svi slični…ovo normalno, posebno u poduzetništvu je izuzetno teško, posebice kada se tek krene, da se sakupi energija, da se ti okviri razbiju, a da bi naše potencijale mogle aktivirati potrebno ih je probuditi da oni dođu do izražaja – poručila je Pauli u dosita inspirirajućem govoru.

Ovom radionicom završila je današnja nadasve inspirativna i ohrabrujuća konferencija, puna prekrasnih žena i njihovih priča, koju ni loše vrijeme i kiša nisu mogle pokvariti.

Današnja konferencija doista je bila drugačija od ostalih, a to je istaknula i zamjenica župana Jasna Petek koja je za kraj uputila dragim ženama i poduzetnicama kratku zahvalu i poruku.

– Izuzetno je važno da se sastajemo, da razgovaramo, da nešto naučimo i razmijenimo iskustva i gradimo jedna drugu međusobno. Danas smo malo drugačije pričali i razgovarali i mislim da je jako važno raditi puno na svojem osobnom razvoju, jer ukoliko radimo na svojem razvoju i privatno i poslovno, onda ćemo biti zadovoljne žene. Zadovoljne žene su uspješne na poslu i u svim svojim ulogama – poručila je Petek.

Svima na dolasku zahvalila se je na kraju i sama organizatorica, Snježana Leljak koja je čestitala veliki 5. rođendan te je pozvala sve žene, poduzetnice, obrtnice, studentice i sve one koje žele poboljšati ulogu žena u poduzetništvu, da se i sljedeće godine pridruže ovoj konferenciji.

Nakon službenog dijela, slijedio je i onaj neslužbeni, kada su okupljene svoj dolazak ovjekovječile fotografijom te su svoje druženje nastavile uz domjenak i razgovor.

Konferencija „Žene i poduzetništvo” je sufinancirana sredstvima Saveza Alpe Jadran. Srebrni sponzor RGNC grupa – Regeneracija i ReGalerija, naš coffe break sponzor Hrvatsko kreditno
osiguranje, financijsku potporu dali su i AquafilCRO, Dunapack paking, Grad Krapina, Grad Pregrada, Ljekarne Krapinsko-zagorske županije, Poslovni klub “Skup za Zagorje”, Sato, Sava osiguranje, Vetropack Straža. Svojim donacijama pomogli su: Krakom, Općina Lobor, Pekom, Moda Bell elegance, S-efekt Krapina, Studio Fen Bar Krapina, GM Studio Krapina, Salon Kompa
Krapina, Shine desing (Šajn dizajn), SALE-MONT Krapina te Udruga Vino Zagorje.

lleljak / zip.com.hr 06.06.2023.

Continue Reading

Aktualno