Connect with us

Uvjeti korištenja

Uvjeti i pravila korištenja

Portal ZIP.COM.HR nastao je u želji da se na tržištu pojavi kvalitetan portal za žene i sve dionike društva: osnaživanje, edukacija, politike, informacije, stavovi, manifestacije, udruge… . Portal ZIP.COM.HR ponudit će kvalitetne, raznovrsne i aktualne informacije vezne uz žene i poduzetništvo, zagorje i poduzetništvo, zagorje i poljoprivredu politiku, kulturu i manifestacije. Suglasni ste da korištenjem bilo kojeg dijela portala ZIP.COM.HR, tvrtke SL KRAPINA KONZALTING d.o.o. za trgovinu i usluge prihvaćate ove uvjete i pravila korištenja. Dužnost je svakog korisnika da redovito čita uvjete i pravila korištenja, a smatra se da je korisnik opetovanim korištenjem portala ZIP.COM.HR ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznat s ovim uvjetima i pravilima korištenja, te da ih je u cijelosti razumio. Niti jedan dio portala ZIP.COM.HR ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje bilo kakvih nezakonitosti.

PORTAL ZIP.COM.HR

Tvrtka SL KRAPINA KONZALTING d.o.o. za trgovinu i usluge posjetiteljima s poštenim namjerama osigurava korištenje sadržaja portala ZIP.COM.HR Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala ZIP.COM.HR ukoliko ne krše uvjete i pravila korištenja. Portal ZIP.COM.HR sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kojeg kreiraju posjetitelji, te linkova na vanjske stranice. Portal ZIP.COM.HR sadržaje objavljuje s poštenim namjerama. Sve sadržaje portala ZIP.COM.HR koristite na vlastitu odgovornost i ZIP.COM.HR ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup portalu ZIP.COM.HR i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je drugačije naznačeno.

AUTORSKA PRAVA

ZIP.COM.HR polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (ZIP.COM.HR , partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je ZIP.COM.HR povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah ukoliko se eventualno ustanovi istinitost sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

ZIP.COM.HR sadržava linkove na internetske stranice izvan vlastitog portala. ZIP.COM.HR linkove objavljuje u poštenoj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.   ZAŠTITA PRIVATNOSTI ZIP.COM.HR štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri i obvezuje se da će u poštenoj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. ZIP.COM.HR može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internetskom provideru) ili podatke unesene prilikom registracije. Ove podatke ZIP.COM.HR koristi kako bi imao informacije o profilu korisnika, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje i koristi. Temeljem tih podataka dobivaju se podaci o interesnim područjima i traženim sadržajima. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznate svjetske internetske stranice poput Googlea, Yahoo-a itd. ZIP.COM.HR obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput imena i prezimena te e-mail adrese, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. ZIP.COM.HR se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala Sjever.hr ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na portal ZIP.COM.HR korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i zaporku. ZIP.COM.HR nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji, a za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji se njime služi. ZIP.COM.HR je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima. Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala. ZIP.COM.HR zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila. Korisnik je dužan odmah prijaviti portalu ZIP.COM.HR neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa. ZIP.COM.HR ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkih računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

DRUGI KOMUNIKACIJSKI SERVISI

Obavezujete se da nećete:

• koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lančana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja • maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa

• objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj

• uploadati ili širiti sadržaje zaštićene autorskim pravima

• uploadati fileove koji sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav software koji nanosi štetu lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika

• sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s portalom ZIP.COM.HR

• kršiti bilo koji važeći zakon ZIP.COM.HR nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima. Komunikacijski servisi ponuđeni su korisnicima besplatno u poštenoj namjeri, a ZIP.COM.HR ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

PORUKE PORTALA ZIP.COM.HR I SPONZORA

ZIP.COM.HR može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti portala ZIP.COM.HR i sponzora.

MODIFICIRANJE I PROMJENE UVJETA I PRAVILA

ZIP.COM.HR zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira uvjete i pravila. O važnim promjenama i dopunama ZIP.COM.HR može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu ZIP.COM.HR smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.