Politika

Krivec Jurak supredsjednica nove stranke AP – Akcija za promjene

Načelnica Općine Zagorska Sela, Ksenija Krivec Jurak izabrana je supredsjednicu nove političke stranke AP – Akcija za promjene.

-Stranka nema predsjednika, nego četiri supredsjednika koji obnašaju funkciju predstavljanja i zastupanja stranke, a osnovana je na incijativu šibensko – kninskog župana Marka Jelića, i samim time što nema predsjednika već četiri supredsjednika htjeli smo pokazati biračima da nismo klasična politička stranka, zapravo zaziremo od tih stranačkih obilježja, a svojim smo nezavisnim djelovanjem u lokalnim sredinama pokazali da ne želimo ulaziti u stranačke okvire- istaknula je Krivec Jurak te poručila da svi oni na lokalnoj razini ostaju u svojim sredinama nezavisni gradonačelnici, načelnici i župan. 

Naglasila je i kako je u statutu onemogućeno formiranje podružnice za lokalne i regionalne izbore i da je ta politička platforma osnovana za izbore na nacionalnoj razini.

-Svjesni smo da su promjene nužne, da postoji veliko nezadovoljstvo ljudi smjerom koji država ide, a mi imamo iskustva, stručnosti i znanja participirati u nacionalnoj politici i da se promjene koje su nužne doista i realiziraju-zaključila je Krivec Jurak.

zip.com.hr 23.05.2023.

Aktualno

Exit mobile version