Politika

30 godina postojanja i djelovanja Županijske organizacije SDP-a KZŽ/FOTOGALERIJA

Danas, 01. svibnja, na Bedekovčanskim jezerima održana je tradicionalna proslava Praznika rada i 30 godina postojanja i djelovanja Županijske organizacije SDP-a KZŽ.

Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik ŽO SDP Krapinsko-zagorske županije kazao je kako ŽO SDP KZŽ ima tradicionalnu proslavu 1. maja na Bedekovčanskim jezerima, te zahvalio načelniku Općine Bedekovčina i udrugama koje su pomogle općini i njima.

-. 1.maj da li on gubi smisao il ne gubi smisao? Ja mislim da ne gubi smisao jer od vijeka vjekova, postoji borba između kapitala i rada, i ta borba između kapitala i rada će se nastavi dalje. U samoj srži kapitala i kapitalizma je zapravo da zaradi što je moguće više para na štetu radnika, a generalno, što god netko mislio, SDP je taj mali naš Hallmark, i uvijek će biti na strani slabijih, uvijek će biti na strani radništva ma kako god se ono nazivalo i uvijek će obilježavati Praznik rada, kao zapravo nešto što je utkano u DNK svakog čovjeka, i to je naša uloga, i tako ćemo nastaviti- poručio je Hajdaš Dončić te zahvalio svima na dolasku i pozvao na tradicionalan Bažulj koji se servira svake godine.

Načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban, pozdravio je sve prisutne, a posebno je zahvalio udrugama na svemu što rade zajedno sa Općinom, te pozvao da nastave dalje sa tako dobrom suradnjom.

tleljak/zip.com.hr 01.05.2023.

Aktualno

Exit mobile version