Civilno društvo

UMJETNIK I KREATIVAC – TO MOGU BITI JA

U haustoru i dvorišnom ateljeu Galerije grada Krapine otvorena je u četvrtak. 07. srpnja 2022. izložba Udruge distrofičara Krapina.

Izložba u projektu “Umjetnik i kreativac, to mogu biti i ja” otvorena je u četvrtak, 07. srpnja 2022. u vanjskom ambijentu, ali ne u vrtu na travi zbog jake kiše, nego u haustoru i dvorišnom ateljeu Galerije grada Krapine.

Kao uz parišku Seinu nastala je moćna gomilica, puno slika i crteža za prodaju u dobrotvorne svrhe i uspomenu. Izložba je bila grande finale projekta, to je materijalizirana ljubav kojom je predstavljena Udruga distrofičara Krapina! Veliki kreativci, veliki borci, ljudi golemog strpljenja i volje.

Motivatorica i žena velikog srca, koja uvijek članove Udruge smatra i tretira kao ravnopravne, nikada nije sumnjala u mogućnosti svih članova, naravno govorimo o velikoj umjetnici Mirjana Drempetić Hanžić. Zajedno s pomoćnicima i članovima obitelji, članovi Udruge distrofičara Krapina prepoznati su kao  ljubitelji umjetnosti i pravi kreativci. Bravo za sve!!!

Napominjemo da je izložba i dalje postavljena u dvorištu Galerije grada Krapine do srijede, 13. srpnja 2022. od 10:00 do 13:00 sati radnim danom, te da je prodajnog karakera za određenu donaciju koja će ići za rehabilitaciju članova.

zip.com.hr/ https://www.facebook.com/PuckoOtvorenoUcilisteKrapina/     09.07.2022.

Aktualno

Exit mobile version