Connect with us

Institucije

Kreće obnova kino dvorane u Domu kulture u Krapinskim Toplicama

Općina Krapinske Toplice dobila je na natječaju Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske 46.452,98 eura / 349.099,98 kuna za opremanje kino dvorane.

Prema riječima načelnice Gordane Jureković, uz dodatno ulaganje Općine od 66.361,40 eura / 500.000,00 kuna bit će osigurana nova sjedala za još bolji filmski doživljaj u nedavno pokrenutom kinu.

Kino Toplice, nakon više od 20 godina pauze započelo je s redovnim filmskim programom sredinom prošle godine, a interes posjetitelja i rezultati nisu izostali. Od kraja svibnja prošle godine održano je 48 projekcija aktualnih filmova domaće i strane produkcije, organizirane su svečane zagorske premijere hrvatskih filmova “Nosila je rubac črleni” i “Stric” uz gostovanje filmske ekipe, u gostima je bio i Međunarodni festival dječjeg filma KIKI, ostvarena je suradnja s Društvom naša djeca, Centrom za odgoj i obrazovanje i Osnovnom školom iz Krapinskih Toplica, a u kinu je bilo u tom razdoblju više od 3.500 gledatelja.

U ovoj godini Kino Toplice nastavlja s redovnim prikazivanjem najnovijih filmova, a projekcije se održavaju subotom i to od 17 sati filmovi namijenjeni djeci i mladima, a od 19 sati aktualni filmovi domaće i strane produkcije. Raspored projekcija možete pogledati na: https://kinotoplice.info

zip.com.hr 27.01.2023.

Continue Reading

Aktualno