Društvo

Gradska knjižnica Klanjec – razveselili mlade i stare

Uz ovogodišnje Valentinovo i Međunarodni dan darivanja knjiga, Gradska knjižnica “Antun Mihanović” organizirala je kreativnu likovnu radionicu za djecu i mlade “Knjiga v srcu” te je uveselila i korisnike Doma za starije Sveta Katarina u Zagorskim Selima.

U prostoru trenutne Gradska knjižnica, najmlađi članovi i voditeljica radionice, nova ravnateljica Adrijana Čelec su sudjelovali u kreativnoj likovnoj radionici. Prva je to u nizu radionica i susreta s najmlađima koji ih očekuju u “novoj” knjižnici, a kada dođe lijepo vrijeme i u parku. Najmlađi su izrađivali slikovite i maštovite označivače knjiga te su ispisali i kratke poruke na koricama otpisanih knjiga.

Na Međunarodni dan darivanja knjiga, 14.veljače, Gradska knjižnica je s knjigama, dječjim porukama i oslikanim bookmarkerima posjetila Dom za starije Sveta Katarina u Zagorskim Selima. Darovane knjige razveselile su korisnike, a vrijeme provedeno s njima na Valentinovo bilo je uistinu ugodno i dirljivo. Korisnici su se zahvalili zajedničkom pjesmom, koja je potvrdila njihovo oduševljenje, a s vrijednim djelatnicama Doma Sveta Katarina dogovorena je i buduća suradnja.     

zip.com.hr 16.02.2023.

Aktualno

Exit mobile version