Connect with us

Civilno društvo

Za najboljeg sportaša Krapinsko – zagorske županije za 2022. proglašen je polaznik Policijske škole „Josip Jović“

Na Policijskoj akademiji uručena priznanja sportašima-polaznicima, a titula najboljeg sportaša u Krapinsko – zagorskoj županiji pripala je mladom polazniku 18. naraštaja polaznika Policijske škole „Josip Jović“.

U utorak, 7. ožujka na Policijskoj akademiji “Prvi hrvatski redarstvenik” načelnik Josip Ćelić uručio je priznanja i prigodne poklone mladim polaznicima zbog iznimnih sportskih rezultata. Najbolja sportašica pokazala se Diana Pavlović, koja je ostvarila brojne nastupe na prvenstvima nacionalne i međunarodne razine u judu te je proglašena najboljom sportašicom Vukovarsko – srijemske županije za 2022. godinu.

Zagorac Matija Gregurić istaknuo se kao državni prvak u bacanju kladiva te je kandidat za Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre, a osvojio je i priznanje za najboljeg sportaša u Krapinsko – zagorskoj županiji u 2022. godini.

Polaznicima su čestitali Mario Culej, voditelj Službe za policijski trening, Helena Jelinek Mareljić voditeljica Službe za nakladničko-knjižničnu djelatnost i Muzej policije te načelnik Policijske škole “Josip Jović”, Mario Bošnjak, koji je vrhunske sportaše nagradio s pet slobodnih dana. Sama priznanju su im trenutno veliki vjetar u leđa, kao i poticaj za daljnji trud i rad na sebi, a načelnik Ćelić je naglasio kako su upravo oni uzor ostalim kolegama.

zip.com.hr 09.03.2023.

Continue Reading

Aktualno