Connect with us

Civilno društvo

Održana izborna skupština NK Mladost MB 

Proteklih dana je održana redovna izborna skupština NK Mladost Marija Bistrica, gdje su prihvaćena izvješća o radu kluba za proteklo razdoblje, kao i planovi za 2024 godinu.

NK Mladost Marija Bistrica djelovao je prošle godine u sedam kategorija: limačice, mlađi pioniri, pioniri, kadeti, juniori, seniori i veterani. Seniori su na polovici sezone u borbi za opstanak u 1. zagorskoj nogometnoj ligi, sve mlađe kategorije natječu se u raznim ligama KZŽ-e, a veterani u 2. županijskoj ligi.

U klubu su posebno ponosni na djevojčice, kojih ima 16 i koje će još ovo proljeće igrati ligu limača KZŽ-e, ali bi od jeseni trebale igrati veliki nogomet u višoj, Međužupanijskoj ligi. Kako je istaknuto, redovno se obnavlja sportska oprema, a i prošla godina donijela je radove na održavanju infrastrukture, koji će se ove godine i intenzivirati.

Također, spomenuto je i međunarodno gostovanje veterana, koji su gostovali kod prijateljskog kluba u Poljskoj. Na izbornom dijelu skupštine, na svoj drugi mandat predsjednika izabran je Marijan Kruhak. Uz njega članovi novog Izvršnog odbora su Teodor Švaljek, Siniša Matok, Dominik Karajić, Matija Čukman, Ivan Dijanić, Berislav Tomorad, Bernard Vedrina, Miroslav Čukman, Denis Šajnički i Marko Šimunec, dok su u Nadzorni odbor izabrani Željko Milički, Zlatko Kovačić i Kruno Škreb.

U planovima za ovu godinu zacrtan je ostanak seniora u 1. zagorskoj ligi, kao i daljnji rad sa mladeži, kroz ukupno sve skupa šest kategorija. Skupštinu je pozdravio i predsjednik Općinskog vijeća Općine Marija Bistrica Teodor Švaljek, i sam dugogodišnji član kluba, dok se načelnik Općine Josip Milički ispričao, jer nije mogao nazočiti skupštini zbog službenog puta. Švaljek je upoznao prisutne sa planovima Općine da se u što skorije vrijeme izgradi Športsko rekreacijski centar uz bistričku obilaznicu, kao i teren sa umjetnom travom.

zip.com.hr/rmb.hr 07.02.2024.

Continue Reading

Aktualno