Connect with us

Civilno društvo

Mala Skupština djece zabočkog DVD-a

Održana Mala godišnja skupština mladih i mladeži DVD-a Zabok u njihovim prostorijama u subotu 25. ožujka.

Na početku Skupštine odsvirane su Himna RH i Vatrogasna himna te se održala minuta šutnje za sve preminule vatrogasce. Izabrano je radno predsjedništvo, Marta Jerneić kao predsjednica te voditeljica skupštinu, a uz to je izabrana i Lorena Tršinski kao zapisničar. Skupštini su prisustvovala pobratimska društva PGD Rogaška Slatina i Prišlin-Hum te društva s područja Vatrogasne zajednice grada Zaboka DVD Pavlovec, Špičkovina i Gubaševo.

Riječi dobrodošlice uputili su predsjednik DVD-a Zabok Želimir Lež te Mladen Bartol u ime Vatrogasne zajednice Grada Zaboka. Mladež DVD-a Zabok iznimno su ponosni na svoj rad u protekloj godini te se nadaju da će i sljedeća godina biti uspješna i prepuna raznih aktivnosti. Svoju su zahvalnost uputili članovima DVD-a Zabok, a posebno predsjedniku Želimiru Ležu, zapovjedniku Željku Tršinskom, zamjeniku predsjednika Tihomiru Tršinskom, roditeljima te svojoj mentorici Aniti Lež.

Na kraju su podijeljene Pohvalnice djeci za rad u dječjem vatrogastvu DVD Zabok i mali uskršnji pokloni, dok su za pobratimska društva i društva iz zajednice podijeljene Zahvalnice, a održan je domjenak i prigodno druženje okupljenih.

zip.com.hr 28.03.2023.

Continue Reading

Aktualno