Connect with us

Civilno društvo

DND Radoboj planira brojne aktivnosti i ove godine – poručuju “Pokreni se”

DND Radoboj u programu za ovu godinu ima puno raznovrsnih radionica na i aktivnosti.

Tako će u novom programskom razdoblju u ovoj godini pažnju usmjeriti na mentalno zdravlje djece, sprječavanje nasilja među djecom, usmjeravanje djece na zdrav život uz više kretanja, aktivnosti na otvorenom, zdravu prehranu i sl.

U tijeku je iskaz interesa za aktivnosti prvog projekta „Pokreni se“- Usvajanje znanja i stavova o važnosti pravilne prehrane, tjelesne aktivnosti u cilju prevencije debljine očuvanje i unaprjeđenje mentalnog zdravlja.

Planirane aktivnosti

1. AKTIVNOST „DANCE FIT ZA RODITELJE I DJECU“- TJELESNA AKTIVNOST UZ GLAZBU I PLES – u tijeku od 7. veljače i traje sve do 22. svibnja 2024. – planirano 15 susreta

2. AKTIVNOST „JEDEM ZDRAVO“- ORGANSKI UZGOJENE NAMIRNICE U PRIPREMI ZDRAVOG OBROKA – planirana jedna radionica u lipnju 2024.

3. AKTIVNOST „ZAŠTO JE KRETANJE VAŽNO ZA RAZVOJ MOZGA“ – predavanje za roditelje, odgojitelje i učitelje

4. „DANCE FIT ZA RODITELJE I DJECU“ održavati će se svake srijede od 19 sati u Sportskoj dvorani u Radoboju. Programom je predviđeno da uz glazbu i ples djeca vježbaju i kvalitetno provode vrijeme, a isto tako i njihovi roditelji. Vježbe će voditi članica DND-a Radoboj Mateja Topolovec Malarić. Cijena za odraslu osobu je 10 €/mj., a za djecu je besplatno. Svi zainteresirani za program vježbanja s područja općine Radoboj mogu se prijaviti na broj mobitela: 091/ 890 1202 (Marija Vidović) i na e-mail: [email protected]

ziop.com.hr 09.02.2024.

Continue Reading

Aktualno