Connect with us

Institucije

Leon i Matija iz SŠ Krapina sva 4 razreda srednje škole završili s uspjehom 5,0

U Srednjoj školi Krapina u petak, 6. lipnja 2022. godine održana je podjela svjedodžbi učenicima te dodjela nagrada najboljim učenicama i učenicima, koji su sve razrede svog srednjoškolskog obrazovanja završili s prosjekom 5,0.

Krapinsko zagorska županija već tradicionalno nagrađuje učenike „super odlikaše“ novčanim iznosom od 2.000 kuna, odnosno ove godine iznosom od 300 eura te pratećim simboličnim poklonom. Leonu Krklecu i Matiji Tušeku, maturantima prirodoslovno-matematičke gimnazije Srednje škole Krapina koji su sve razrede srednje škole završili s 5,0, darove Krapinsko-zagorske županije uručila je zamjenica župana Jasna Petek.

-Iza vas je prekrasno vrijeme kojeg ćete se uvijek s radošću sjećati. Dobili ste znanje, ali i puno toga drugoga što vas je oblikovalo u odgovorne mlade ljude. Bez obzira na to što ste sljedeće odabrali u svom životnom putu, želim vam puno uspjeha te da i dalje vodite brigu o sebi i svom osobnom razvoju. Ne dajte da vas pokolebaju neke stepenice, koje će se ponekad činiti nepremostivima. Vjerujte u sebe, ako budete zadovoljni sobom, bit ćete sretni i uspješni članovi društvene zajednice– poručila je zamjenica župana Jasna Petek okupljenim maturantima.

Na svečanosti su dodijeljene svjedodžbe o završnom razredu, svjedodžbe o završetku obrazovanja strukovnih programa te posebne pohvale i nagrade za 108 od ukupno 259 učenika završnih razreda gimnazijskih i strukovnih programa Srednje škole Krapina.

Ove je godine 13 maturanata iz Krapinsko-zagorske županije svoje školovanje završilo uspjehom 5,0. Dva maturanta su iz Srednje škole Krapina, 2 iz Srednje škole Bedekovčina, 4 iz Srednje škole Pregrada, 2 iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša Zabok, 1 iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok te 2 iz Srednje škole Zlatar.

zip.com.hr 07.06.2023.

Continue Reading

Aktualno