Connect with us

Društvo

Proslava Dana Župe i Općine u Jesenju nastavlja se još danas i sutra!

Nakon proteklog sportskog vikenda, nastavlja se bogat program povodom Dana Općine Jesenje s nizom zanimljivih događanja za mještane i njihove goste.

U nedjelju, s početkom u 11 sati, u Župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja održat će se proštenje povodom Dana Župe i Općine. Nakon toga, u 12 sati, na igralištu će biti organiziran domjenak za mještane i goste.

U popodnevnim satima, točnije u 16 sati, na igralištu će se održati Dječji dan s raznim aktivnostima za djecu. U 18 sati u Domu kulture održat će se Dramska večer, gdje će nastupiti dramska skupina KUD-a “Naša lipa” Tuhelj i dramska skupina OŠ Gornje Jesenje.

Program povodom Dana Općine nastavlja se u ponedjeljak, polaganjem vijenaca kod križa na mjesnom groblju u 10 sati. Glavna svečanost bit će održana u 12 sati u Domu kulture, gdje će se održati svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Jesenje. Nakon toga, u 13 sati, u Domu kulture i Vinoteci slijede Dani otvorenog podruma.

Općinski načelnik Dario Cvrtila pozvao je mještane da se pridruže programu koji je Općina pripremila, ističući kako vjeruje da će raznovrsni događaji ponuditi nešto za svakoga.

– Svi su pozvani da zajedno proslavimo Dan Općine i Dan Župe sv. Ivana Krstitelja – poručio je načelnik Cvrtila.

zip.com.hr 23.06.2024.

Continue Reading

Aktualno