Connect with us

Društvo

300.000 KUNA ZA PROMOCIJU OBRTNIKA I GOSPODARSTVENIKA KZŽ

U utorak, 04. veljače 2020. godine u Krapini potpisani su 300 tisuća kuna vrijedni ugovori o sufinanciranju promocije gospodarstvenika i obrtnika s područja Krapinsko – zagorske županije. Ugovore su potpisali župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško i predsjednik HGK Županijske komore Krapina Josip Grilec, a događanju je nazočila i Sanja Mihovilić, pročelnica Županijskog upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu. Sredstva su osigurana u proračunu Krapinsko – zagorske županije, Obrtnička komora KZŽ dobila je 150.000 kuna, kao i HGK ŽK Krapina 150.000 kuna, a sredstva će biti korištena za promociju i nastupe gospodarstvenika i obrtnika na različitim događanjima u zemlji i inozemstvu.

Potpisivanje Ugovora za promociju poduzetništva u Kzž u Krapini-Davor Pleško, Željko Kolar, Josip Grilec i Sanja Mihovilić

Krapinsko-zagorska županija ima kontinuirani rast gospodarstva od druge polovice 2013. godine, a jedna od aktivnosti Krapinsko-zagorske županije vezano uz poticanje žena da se bave poduzetništvom, uz suorganizaciju Obrtničke i Gospodarske komore Kzž,  biti će i Konferencija „Žene i poduzetništvo u Kzž“, koja će se održati druge godine zaredom 23. ožujka 2020. godine u Hotelu Terme Jezerčica u Donjoj Stubici. Poduzetnice, obrtnice, vlasnice OPG-ova, članice Uprava, direktorice raznih poduzeća, prijavite se na Konferenciju.  Vizija ove konferencije je osvješćivanje društva što je to diskriminacija i poticanje pozitivnog okruženja u kojem će žene poduzetnice moći realizirati svoje ideje i ciljeve.

sleljak/zip.com.hr/arhiva- https://www.slkomunikacije.com/300-000-kuna-dodijeljeno-za-promociju-obrtnika-i-gospodarstvenika-kzz/04.02.2020       01.04.2022.

Continue Reading

Aktualno