Connect with us

Infrastruktura

U Donjoj Stubici u prvih 6 mjeseci ove godine uloženo preko 13 milijuna eura investicija

Gradsko vijeće Donje Stubice je na sjednici održanoj u srijedu, 27. rujna 2023. godine, jednoglasno usvojilo polugodišnje izvješće gradskog proračuna kao i izvješće gradonačelnika o radu u prvih šest mjeseci.

Kako je istaknuo gradonačelnik Nikola Gospočić prihodi su ostvareni u okvirima planiranog, preko 50 posto, te se i sve aktivnosti odvijaju prema planu.

Prvih šest mjeseci su obilježile aktivnosti u okviru radova financiranih iz Fonda solidarnosti te ih je s obzirom na obim radova, gradonačelnik Gospočić nazvao povijesnim. Radi se o investicijama preko 13 milijuna eura, gdje je asfaltirano preko 20 dionica nerazvrstanih cesta, a radila se i konstrukcijska obnova zgrade Caritasa, Pučkog otvorenog učilišta, te krova na sportskoj dvorani. Radilo se i na Fellerovoj zgradi, Dvorcu Stubički Golubovec, na županijskim cestama i drugo.

Ovom prilikom izvršena je i jedna zamjena vijećnika, naime umjesto Ivana Štefeka koji je stavio mandat u mirovanje zbog nespojive dužnosti u Mjesnom odboru Donja Stubica, novi je gradski vijećnik Davor Glavač.

zip.com.hr 29.09.2023.

Continue Reading

Aktualno