Connect with us

Društvo

Za programe javnih potreba u tehničkoj kulturi KZŽ osigurano 10.620 eura!

Zamjenica župana Jasna Petek i predsjednik Zajednice tehničke kulture Krapinsko-zagorske županije Dragan Bakliža potpisali su u petak 2. veljače 2024. Ugovor o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za financiranje programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Krapinsko-zagorske županije u ovoj godini vrijedan 10.620 eura.

Zamjenica župana Jasna Petek istaknula je kako Krapinsko-zagorska županija kontinuirano podržava rad i aktivnosti Zajednice tehničke kulture.

– Osiguravanjem sredstava za projekte, radionice i obrazovne programe, želimo potaknuti razvoj Zajednice tehničke kulture, pružiti prilike za učenje i razvoj vještina te potaknuti suradnju među članovima zajednice – poručila je zamjenica župana Jasna Petek.

Predsjednik Zajednice tehničke kulture KZŽ Dragan Bakliža zahvalio je na dodijeljenim sredstvima, kojima će se financirati djelatnosti Programa javnih potreba u tehničkoj kulturi.

– Ovim putem pozivam ostale udruge s područja županije koje su ustrojene i registrirane u skladu sa Zakonom o udrugama i Zakonom o tehničkoj kulturi da se učlane u Zajednicu i svojom aktivnošću doprinesu u daljnjem radu – rekao je predsjednik Bakliža.

zip.com.hr /KZŽ/ 04.02.2024.

Continue Reading

Aktualno