Connect with us

Konferencije ZiP

“Žene, poduzetništvo i ravnoteža” – pronađite harmoniju između profesionalnog uspjeha i osobnog blagostanja

Konferencija “Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji održava se danas (utorak), 06. lipnja 2023. u Poslovno-tehnološkom inkubatoru u Krapini.

U fokusu ovogodišnje konferencije su osobni rast i razvoj, važno je raditi na sebi kako bismo uspješnije upravljali promjenama i izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo.

Na radionici Diane Kobas Deskovich proučavali smo kakav je današnji položaj žena u poduzetništvu i na koji način se nositi sa svakodnevnim izazovima kako bi postigle što bolju ravnoteže između poslovnog i privatnog života.

– S punim pravom možete reći da ste vi, što se tiče rodne ravnopravnosti, obiteljske ravnoteže te ravnoteže privatnog i poslovnog, vodeća županija u Hrvatskoj – istaknula je Kobas Deskovich na početku.

Za pronalazak harmonije moramo koristiti razne strategije, tako smo naučile kako odrediti prioritete, delegirati zadatke, postaviti granice, svima nam povremeno treba savjet i inspiracija kako bi se osnažile i pronašle vlastiti put ka uspješnom balansiranju poslovnog i privatnog života.

U životu je bitno imati balans, različite facete naše osobnosti koje nam pomažu da budemo stabilni – rekla je Diana Kobas Deskovich te je za kraj dodala – Rješenje je u energiji, odnosno kako ju akumuliramo i trošimo. Vrijeme je fiksno, a energija nije.

Nakon uistinu inspirirajućeg govora, organizirala je i kratku radionicu za sve sudionice, koje su u grupama aktivno raspravljale o usklađivanju obitelji, zdravlja i osobnih potreba.

lleljak / zip.com.hr 06.06.2023.

Continue Reading

Aktualno