Connect with us

Društvo

Pišite za fašnički “Samo neč” – poručuju iz Grada Klanjca

Iz Grada Klanjca poručuju da su dobrodošli i samo kratki štikleci ili natuknice kao podsjetnik na ono što je svakako “zavrijedilo” ostati  zabilježeno u ovogodišnjem broju! 

-Nadamo se da ste još uvijek, bez obzira na sve oko vas i nas, spremni našaliti se na svoj i još više na tuđi račun pa vas pozivamo da se do nedjelje, 12. veljače 2023. prisjetite svih onih zanimljivih, smiješnih i provokativnih zgoda i još više nezgoda koje su se u našem gradu dogodile od prošloga Fašnika. Svoje tekstove, fotografije, karikature za novi broj fašničkog lista “Samo neč, neč i neč” ubacite u poštanske sandučiće koje su naši Boris i Štef  “objesili” na oglasne kućice i stupove kod crkve, u Mihanović Dolu, Lučelnici i Novim Dvorima te ispred oglasnog stupa u parku ispred gradske zgrade – poručuju iz Grada Klanjca.

Možete se koristiti i suvremenijom tehnologijom (ako treba i umjetnom inteligencijom!) pa poslati na mail: [email protected] ili preko gradske Facebook stranice https://www.facebook.com/moj.grad.kl (anonimnost zagarantirana).

Dobrodošli su i samo kratki štikleci ili natuknice kao podsjetnik na ono što je svakako “zavrijedilo” ostati  zabilježeno u ovogodišnjem broju! 

Organizatori i izdavači se nadaju da će 32. broj Samo neča, ugledati svjetlo dana na Fašnik, a to je ove godine u utorak 21. veljače i barem nas malo razveseliti prije nego kaj nas dokraja ne dotuku inflacija i nova poskupljenja!!!

-I naš Samo neč mijenja valutu i to po peti put u svojoj povijesti pa će te ga ove godine moći nabaviti za 1, 327316166710911 EURO ( najbolje da vi zaokružite da ne bi rekli da smo vas prevarili!!!) – poručuju iz Klanjca.

zip.com.hr 07.02.2023.

Continue Reading

Aktualno