Connect with us

Poduzetništvo

“Geely je marka vozila koju očekuje ekspanzija na našem tržištu – to pokazuje i interes kupaca” – istaknuo Damir Novina iz A.C. Redana

Krajem prošle godine, kako nam je kazao Damir Novina, direktor A. C. Redana iz Velike Vesi, automobili marke Geely su se prvi puta pojavili kao nova marka vozila na hrvatskom tržištu, pa su tako odmah ugrabili priliku i postali zastupnici.

-Procijenili smo da je to marka u koju je interesantno ulagati, koju gotovo sa sto postotnom sigurnošću možemo tvrditi očekuje ekspanzija na hrvatskom tržištu, Gelly je zadnjih par godina najprodavanija marka u Kini tako da tu zaista nismo imali dileme – rekao je Novina istaknuvši kako je zaista veliki interes kupaca, pa imaju predbilježbe za probne vožnje.

-Krenuli smo sa modelom Atlas koji smo počeli prodavati u krajem prosinca prošle godine, prije desetak – petnaestak dana stigao je novi model – Geely Coolray, nešto manji auto, interesantan jednom drugom tržišnom segmentu, nešto mlađim ljudima, žustrijim… Ovo vozilo ima hrpu opreme ugrađene u sebi i očekujemo uspjeh – poručio je Novina dodavši kako je prodaja ove marke vozila zaista dobro startala i da je ovo bila odlična odluka.

Naime, Geely Coolray je zaista “žustro” vozilo, opremljen je novom generacijom učinkovitog i snažnog četverocilindričnog benzinskog motora Leishen 1.5TD, sa 172 KS (128 kW) s najvećim okretnim momentom od 290 Nm. Pogon je na prednja dva kotača, za ubrzanje do stotke dovoljno je 7,6 sekundi, a može postići brzinu od 200 km/h.

Impresije sa probne vožnje su zaista odlične, ovo je informacija iz prve ruke – pričamo iz vlastitog iskustva jer smo testnim vozilom putovali na Business Week u Šibenik. Auto je iznimno atraktivan i plijenio je pažnju gdje god se pojavio. Geely Coolray, zanimljivo je vozilo iz propulzivnog B-SUV segmenta, kako kaže sam proizvođač, a novi Coolray spada u tzv. High End B-SUV’ segment.

Model je popularan i, kako je naglasio Damir Novina, direktor A.C. Redana podatak sa europske promocije ove marke, do danas na globalnoj razini zabilježeno je impresivnih 800.000 prodanih vozila.

-Zainteresirani mogu doći i u našem prodajnom salonu u Velikoj Vesi 2a kod Krapine pogledati ove popularne modele, imamo i testna vozila, a za sve ostale podatke rado će vam pojasniti naši ljubazni djelatnici – poručio je Novina.

sleljak/zip.com.hr 20.05.2024.

Continue Reading

Aktualno