Connect with us

Institucije

PU krapinsko-zagorska također provodi kampanju „Postani policajac/policajka“

Kako pridonijeti osjećaju sigurnosti cjelokupne zajednice?! Preuzmi dio uloge i postani policajac/policajka poručuju iz PU krapinsko-zagorske.

Promocija kampanje „Postani poilicajac/policajka“, održana je u osnovnim školama u Zlataru, Konjščini, Loboru, Desiniću, Pregradi, Humu na Sutli, Zlatar Bistrici i Učeničkom domu Srednje škole Bedekovčina te se nastavlja i u drugim osnovnim i srednjim školama Krapinsko-zagorske županije.
U sklopu kampanje, policijski službenici prevencije PU krapinsko-zagorske Željko Lež i Andreja Jurić održali su predavanja učenicima i predstavili sadržaj kampanje, odgovorili na pitanja učenika kojih je bilo mnogo, a od kojih je jedno „Kako postati policajac/policajka?“, te  istaknuli važnost policijskog posla za sigurnost cjelokupne zajednice.

Učenicima su prikazani filmovi i drugi promotivni materijali te su upoznati da sve objave vezane uz kampanju mogu pratiti na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije “Prvi hrvatski redarstvenik”, kao i na društvenim mrežama.

zip.com.hr/Foto: PU krapinsko-zagorska 14.02.2023.

Continue Reading

Aktualno