Connect with us

Institucije

Dobre vijesti i iz Krapinskih Toplica – podijeljene stipendije, a pozivaju vas danas na “Zimsku topličku bajku”

Svoje učenike i studente iz Krapinskih Toplica i ove godine je Općina Krapinske Toplice razveselila stipendijama i to u većem iznosu i u većem broju nego do sad.

Nakon provedenog natječaja u Domu kulture u Krapinskim Toplicama potpisani su ugovori s dobitnicima stipendija za učenike srednjih škola i studente.

Načelnica Krapinskih Toplica Gordana Jureković čestitala je učenicima i studentima na dobivenim stipendijama: “Ove godine povećali smo i broj i iznos stipendija. Naši mladi su naša budućnost, a njihov trud treba nagraditi i dati im poticaj za dalje. Tako se broj ukupno dodijeljenih stipendija sa 19 povećao na 35, a mjesečni iznos stipendija u svim kategorijama povećao za 100 kuna,” – istaknula je Jureković i poželjela učenicima i studentima puno uspjeha u daljnjem obrazovanju.

Naime, prema natječajnoj dokumentaciji učeničke stipendije ove godine iznose 400,00 kuna, studentske 700,00 kuna, a za kategoriju nadarenih učenika su 500,00 kuna, a za nadarene studente 800,00 kuna.

Osim dobrih vijesti vezano za stipendije, iz Općine vas pozivaju i na BOŽIĆNO DRUŽENJE & ZIMSKU TOPLIČKU BAJKU uz glazbu u parku danas od 14 sati. Organizatori poručuju da su pripremili bogatu ponudu blagdanskih delicija i ukrasa, tombolu, proizvode domaćih OPG-a, udruga i kućnih radinosti…

zip.com.hr 22.12.2022.

Continue Reading

Aktualno