Connect with us

Najave i događanja

Na brijegu, na trgu, u parku – pod vedrim nebom, na čistom zraku

Bogat i zanimljiv program ovogodišnje manifestacije Zlatarsko ljeto 2022. u organizaciji Grada Zlatara, TZ grada i POU dr. Jurja Žerjavića, uz sudjelovanje brojnih udruga traje od 10. lipnja pa sve do rujna 2022.

Dođite ove godine na Zlatarsko ljeto – „Na brijegu, na trgu, u parku – pod vedrim nebom, na čistom zraku“ – nema boljeg poziva.  Ljetna liga Puljek održava se od 6. srpnja svake srijede od 18 sati, a ovu subotu, 16. srpnja 2022. u 8 ujutro u Parku hrvatske mladeži u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta dr. Jurja Žerjavića, Udruga žena i Društva Naša djeca, održat će se vježbanje za razbuđivanje i doručak, pod nazivom “Dobro jutro – zdravo jutro!”.

Sve sudionike očekuju vježbe po želji za početak dana, u suradnji s patronažnom službom Doma zdravlja Zlatar mjerit će se tlak i razina šećera u krvi. U parku će biti zanimljivo i u subotu 23. srpnja kada su u planu vodene igre.

Kolovoz donosi na Bajerima u Vinipotoku od 7 sati druženje osoba s invaliditetom uz ribolov 20. kolovoza, u pripremi Udruge osoba s invaliditetom KZŽ, a 11. rujna održat će se ‘Ljetni Puljek’, zagorska trkačka liga u organizaciji SD Lastavica.  Zlatarsko ljeto 2022. „Na brijegu, na trgu, u parku-pod vedrim nebom, na čistom zraku“.

zip.com.hr    15.07.2022.

Continue Reading

Aktualno