Connect with us

Institucije

ZAGREBAČKI OBRTNIČKI SAJAM SVAKE GODINE SVE USPJEŠNIJI

Zagrebački obrtnički sajam otvoren je 03. travnja 2019. godine u organizaciji Obrtničke komore Zagreb, Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a  možete ga posjetiti do 5. travnja u paviljonu 7/7a Zagrebačkog Velesajma.

Otvorenje 4. ZOS-a – 03.04.019.

Zagrebački obrtnički sajam otvoren je 03. travnja 2019. godine u organizaciji Obrtničke komore Zagreb, Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a  možete ga posjetiti do 5. travnja u paviljonu 7/7a Zagrebačkog Velesajma. Na 4. Zagrebačkom obrtničkom sajmu očekuje se u tri dana dolazak više od 7 000 učenika iz više od 100 škola iz Zagreba, Zagrebačke županije i okolice. Sajam okuplja obrtnike i učenike srednjih strukovnih škola s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije koji će učenicima sedmih i osmih razreda osnovnih škola prezentirati obrtnička zanimanja i time ih motivirati za upis u srednje obrtničke i strukovne škole. Predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić istaknuo je da organizacijom Zagrebačkog obrtničkog sajma žele promovirati tradicijske i deficitarne obrte, ali i potaknuti otvaranje novih, sukladno suvremenim trendovima i tržišnim očekivanjima, potaknuti zapošljavanja i samozapošljavanja, te omogućiti poticanje i promociju poduzetništva i obrtništva.

Zagrebački obrtnički sajam službeno su otvorili gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić i izaslanica predsjednika Vlade RH i izaslanica ministra Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac.

Snježana Leljak/zip.com.hr/arhiva- https://www.slkomunikacije.com/zagrebacki-obrtnicki-sajam-svake-godine-sve-uspjesniji/03.04.2019       01.04.2022.

Continue Reading

Aktualno