Connect with us

Najave i događanja

Zagorje – bajka na dlanu dolazi Zagrepčanima i njihovim gostima – ovaj vikend 100% ZAGORSKO U ZAGREBU

Od sutra, (petak)15. rujna do subote, 16 rujna 2023. godine u Zagrebu na Europskom trgu Zagorje – bajka na dlanu dolazi Zagrepčanima po 14. put. Manifestacija 100% ZAGORSKO uvijek ispuni očekivanja i domaćina i zagrebačkih gostiju.

Kao što je već svima dobro poznato, „100% ZAGORSKO“ je prodajno-izložbena manifestacija na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.

Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove.

U ponudi 37 izlagača na Europskom trgu naći će se: bučino ulje, med, medenjaci, zimnica,  povrće, voće, rakije i likeri, sirevi, sokovi i voćna vina, suhomesnati proizvodi, proizvodi iz tradicijskih kućnih radinosti… Za sve koji posjete manifestaciju i vole tamburice, svirat će “Črleni lajbeki”, a za one koji vole moderniju glazbu, tu su fenomenalni Hands & Voice“, a bit će sa svojim duhovitom animacijom i neizostavni Krapinski neandertalci—Pleme špiljskog medvjeda.

Trajanje manifestacije 100% Zagorsko u Zagrebu: u petak, 15. rujna 2023. godine od 08,00 do 22,00 sati, u subotu, 16. rujna 2023. godine od 08,00 do 20,00 sati.

zip.com.hr 14.09.2023.

Continue Reading

Aktualno