Connect with us

Društvo

U Bedekovčini će se ovog srpnja provesti ciklus radionica za djecu – pogledajte o čemu se radi!

Psihološka služba Ambulante Bedekovčina Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije organizira ciklus radionica za djecu, koji će se održavati svakog tjedna u srpnju u prostorima Općinske knjižnice u Bedekovčini.

Radionice započinju 2. srpnja u 16 sati. Ciklus će obuhvatiti pet radionica, od kojih će se svaka održati jednom tjedno i trajati dva sata. Radionice su namijenjene djeci u dobi od 7 do 10 godina. Sudionici će imati priliku učiti o prepoznavanju i izražavanju emocija, nošenju s ljutnjom, anksioznošću i tugom, vještinama komuniciranja s drugom djecom, asertivnosti te rješavanju problema.

Datumi održavanja radionica su 2., 9., 16., 23. i 30. srpnja. Radionice će voditi iskusne psihologinje Ana Kroflin i Ivana Spevec iz županijskog Doma zdravlja. Ovaj ciklus radionica predstavlja izvanrednu priliku za djecu da razviju emocionalne i socijalne vještine koje će im koristiti u svakodnevnom životu. Pozivaju se svi zainteresirani roditelji da prijave svoju djecu i iskoriste ovu vrijednu edukativnu ponudu.

zip.com.hr 29.06.2024.

Continue Reading

Aktualno