Connect with us

Najave i događanja

PROVEDITE LJETNE VIKENDE U KRAPINI – ovog vikenda „Noć krapinskog pračovjeka“

Bogat program manifestacije „Ljeto u Krapini“ nudi za svakog ponešto

Već tradicionalno ljetni vikendi u Krapini biti poprište brojnih događanja, zato dođite na manifestaciju “Ljeto u Krapini” koju organiziraju Grad Krapina, TZ grada Krapine i Pučko otvoreno učilište Krapina. 

Manifestacija počinje već ovaj petak, 18. lipnja 2022. – “Noć krapinskih neandertalaca” otvorenjem izložbe “Opstojanja” Sandre Ban u Galeriji grada Krapine, a nastavlja se  koncertom Marka Škugora na Hušnjakovom u subotu, 19.lipnja. U nedjelju, 20. lipnja bogat program pripremljen je u samom Muzeju krapinskih neandertalaca: razne radionice za djecu, nastup plesnih skupina te besplatna vodstva po muzeju svakih sat vremena.

Tijekom dana bude tradicionalna roštiljada, a za kraj dana, u dvorištu Galerije grada Krapine održat će se koncert polaznika Škole roka i moderne glazbe pri POU Krapina. U srijedu 22. lipnja  možete se rekreirati i prijaviti na utrku “Kajbumščak trail”. 

U subotu,  25. lipnja biti će otkriveno spomen obilježje smrtno stradalim braniteljima iz Krapinsko – zagorske županije u Perivoju Janka Draškovića, a iste večeri program se nastavlja koncertom klape ‘Sveti Juraj’ na Hušnjakovom.  

Tijekom srpnja će se u sklopu manifestacije održati brojne predstave poput “Ne daj se Njofra” u izvedbi Glumačke družine Histrion, predstava za djecu “Hrvatske vile i vještice, u kinu na otvorenom prikazivat će se filmovi “Moj dida je pao s Marsa”, “Prinčeva strana priče”  i “Snježna kraljica 4: Zemlja zrcala”. 

Na manifestaciji već tradicionalno možete uživati u dobroj glazbi i raznim izvedbama, pa će Gradski Puhački orkestar održati koncert 07. kolovoza 2022., a  sastav ‘Only Friends and Family’ 19. kolovoza. Donosimo i kompletan program, pa odaberite nešto za sebe. Uživajte u „Ljetu u Krapini“

sleljak/zip.com.hr 15.06.2022.

Continue Reading

Aktualno