Connect with us

Društvo

Pogledajte nastavak programa Radobojskih ljetnih događanja

Radobojska ljetna događanja ove se godine održavaju osmi puta zaredom, a posjetitelje očekuje niz novih, zanimljivih i zabavnih događanja.

Najmlađe očekuju četiri dječja filma, a već ove subote, 06. srpnja za njih je organiziran Dječji dan uz disco pod vodstvom dječjeg animatora, te nastup mađioničara i iluzionista Aryana.

Brojni organizatori ovogodišnjih ljetnih događanja pripremili su program u kojem se nalaze dva malonogometna turnira; 7. Malonogometni turnir u Gornjoj Šemnici 3v3 koji će se održati 12. i 13. srpnja i Strahinje CUP 2024. koji će se održati 19. i 21. srpnja, a za dame je organiziran turnir u beli koji će se održati 27. srpnja

Proslaviti će se i 3. rođendan HPD Radoboj, 20. srpnja uz nastup Radobojskih mažoretkinja i Puhačkog orkestra Radboa, a također će se održati i tradicionalni noćni pohod na Strahinjčicu.

Održati će se tri kazališne večeri. „Večer skečeva“ KUD-a Krapina održati će se 19. srpnja, predstava „Ljubaf“ Kerekesh Teatra 26. srpnja i predstava „Naših 50 let“ AKUD-a Žensko kazalište Gornje Jesenje 25. kolovoza s kojom će se i zatvoriti ovogodišnja ljetna događanja.

U ponedjeljak, 15. srpnja otvoriti će se izložba „Za naš Radoboj“, pet umjetnika s područja Radoboju.

Na blagdan Velike Gospe u crkvi sv. Jakoba održati će se koncert klasične glazbe, a biti će tu i mnoštvo drugih događanja, nastupa i Art radionica za djecu i odrasle.
Od 9. do 11. kolovoza bit će rezervirana za Beerfest u Radoboju, a za večer smijeha i dobre zabave pobrinuti će se Saša Turković u svojem stand up showu koji će se održati 23. kolovoza.

Za djecu je pred kraj ljetnih praznika organizirano i kampiranje koje će se održati 24. kolovoza kod Planinarskog doma u Radoboju.

zip.com.hr 03.07.2024.

Continue Reading

Aktualno