Connect with us

Ekologija

“Podržimo održivo 2023” – HGK poziva na središnji događaj o održivosti u Hrvatskoj

Hrvatska gospodarska komora poziva na 4. međunarodnu konferenciju Podržimo održivo 2023. – Suradnja i nove tehnologije za održivost koja će se održati u utorak, 19. rujna, u Laubi, na adresi prilaz baruna Filipovića 23a, u Zagrebu.

Podržimo održivo središnji je događaj o održivosti u Hrvatskoj koji svake godine okuplja sve relevantne dionike oko ključnih tema puta prema održivom poslovanju, govorit će se o izazovima održivosti, prilikama i najboljim praksama promatrano iz različitih kuteva gledanja i raznih industrija.

Kroz novi format ključnih dijaloga (eng. key dialogues) ove godine predstavit će se govornici na četiri glavne tematske cjeline konferencije: Net positive put, suradnja i održivost, tehnologije i dizajn za održivost, te vodstvo u održivosti. Svaka tema u središte razgovora stavit će suradnju i nove tehnologije za održivost.

Moderator ključnih dijaloga, Sasja Beslik, razgovarat će o četiri teme s našim govornicima kroz novi format ključnih dijaloga, fokusirajući se na suradnju i nove tehnologije za održivost. Podržimo održivo je konferencija sa snažnom međunarodnom i europskom perspektivom, koja okuplja istaknute stručnjake za održivost, poslovnu strategiju, financije, tehnologiju, dizajn, javne politike i buduće trendove. Učite o održivosti od sektorskih stručnjaka i vodećih svjetskih mislioca!

Konferencija je namijenjena poslovnoj zajednici: upravama, izvršnim direktorima, financijskim direktorima, direktorima održivosti, svim funkcijama srednje razine operativnog menadžmenta, zatim državnoj i lokalnoj upravi, neprofitnim organizacijama i civilnom sektoru, akademskoj zajednici testalim zainteresiranim institucijama.

Novost ovogodišnje konferencije je i predstavljanje hrvatskog ESG ratinga uz svečanu dodjelu nagrada održivim tvrtkama u Hrvatskoj.

Hrvatska gospodarska komora, kao najveća hrvatska poslovna mreža i organizator konferencije Podržimo održivo, povezuje poduzeća, kreatore javnih politika, stručnjake za održivost, aktiviste i financijske stručnjake u dijalog oko izazova, prilika i najboljih praksi u održivosti i izgradnji otpornosti. 

-Pozivamo vas da nam se pridružite u učenju o najboljim održivim praksama, umrežavanju s relevantnim dionicima i proslavi s dobitnicima nagrade za održivo poslovanje u Hrvatskoj. Dođite i Podržite održivo s nama! – poručuju iz HGK.

Više o konferenciji, govornicima, programu i mogućnostima prijave pogledajte na linku – OVDJE.

zip.com.hr 13.09.2023.

Continue Reading

Aktualno