Connect with us

Najave i događanja

Navijačka groznica u Leipzigu: krapinski navijači spremni za utakmicu-donosimo foto i video

Večeras u 21 sat ljubitelji nogometa diljem Hrvatske i Italije bit će prikovani uz svoje ekrane jer nas očekuje prava nogometna poslastica – susret Hrvatske i Italije.

Ova utakmica, koja se igra u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, bit će od izuzetne važnosti za obje reprezentacije.

Hrvatska reprezentacija, pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića, dolazi u ovu utakmicu s velikim očekivanjima. Vatreni su poznati po svojoj borbenosti i tehničkoj superiornosti, a večeras će na terenu imati priliku pokazati svoje najbolje izdanje. Nakon nekoliko promjenjivih rezultata u prethodnim kvalifikacijskim utakmicama, Dalić i njegov tim svjesni su koliko je bitno ostvariti pobjedu protiv moćne Italije.

Kako se približava utakmica uzbuđenje i iščekivanje među navijačima dosežu vrhunac. Među tisućama strastvenih hrvatskih navijača koji su stigli podržati svoju reprezentaciju, našla se i skupina iz Krapine.

Krapinski navijači stigli su u Leipzig dan prije utakmice, kako bi se smjestili i pripremili za nadolazeći događaj. Dolazak u grad bio je obilježen veselim povicima, pjesmom i ponosnim nošenjem crveno-bijelih kvadratića.

Dijelić atmosfere prenio nam je Hrvoje Nežmahen, navijač s Trškog Vrha.

-Atmosfera je veoma užarena, svi jedva čekamo utakmicu. Idemo naši!!!-poručio je Hrvoje.

Dubravko Nežmahen iz Krapine oduševljen je atmosferom, a s nama je podijelio i koji rezultat očekuje.

-Atmosfera je odlična, očekujem da će Hrvatska pobijediti 2:1-rekao je Dubravko.

Večerašnja utakmica između Hrvatske i Italije bit će pravi nogometni spektakl. Obje reprezentacije imaju svoje adute i vjeruju u pobjedu. Bez obzira na konačan ishod, ljubitelji nogometa mogu očekivati vrhunski nogomet, pregršt emocija i napetost do posljednjeg zvižduka. Utakmica koja se ne propušta!

mstužić/zip.com.hr/foto: Alen Stužić 24.06.2024.

Continue Reading

Aktualno