Connect with us

Najave i događanja

NEPONOVLJIVI KEREKESH TEATAR U DONJOJ STUBICI

Ljetna kazališna poslastica u Donjoj Stubici od 19. lipnja do 31. srpnja. 2022. , nasmijte se uz neponovljivi Kerekesh Teatar.

Ove nedjelje, 19.06. 2022. godine počinje „Ljeto u Donjoj Stubici“, a otvara se sa premijerom nove komedije Kerekesh Teatra – BEBA. Svjetlana Fufić zvana BEBA (Mirna Medaković Stepinac), dolazi psihologu po prvi put, od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor sa gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler (Ljubomir Kerekeš) i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije.

“Kakva ti je žena takav ti je život” genijalna komedija koja je rapidnom brzinom osvojila cijelu regiju. Iz Bosne s ljubavlju, u nedjelju 26.06. 2022., nasmijati će vas do suza Dragan Marinković Maca..

Već sljedeće nedjelje, 10. srpnja 2022., publika će moći uživati i u stand up-u „Dobra večer došao sam po vašu kćer“. Upravo ova rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Stand up nastao iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći.

Legendarni „Dimnjačar“ za kojeg se uvijek traži karta više, predstava je u kojoj su dimnjačarske priče i dogodovštine ispričane jednostavnim jezikom malog čovjeka koji vrlo lako uspostavlja komunikaciju s publikom. Zabavljat će nas u nedjelju, 31.srpnja. 2022. Tako se i ove godine možete družiti uz vrhunske komedije na predivnoj lokaciji u Termama Jezerčica, a sve predstave održavaju se nedjeljom, s početkom u 21:00 sat.

Ulaznice su u prodaji na recepciji vodenog parka Termi Jezerčica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica, Pivnici Punkt Beer House, TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica, online u sustavu Entrio.hr te od 19:00 sati na ulazu na dan predstave. Uživajte u ljetu i smijte sa uz komedije Kerekesh Teatra u Donjoj Stubici.

Foto: https://www.facebook.com/kerekeshteatar/

zip.com.hr 17.06.2022.

Continue Reading

Aktualno