Connect with us

Društvo

Mali ulični festival osvaja Stubake po šesti put – bogat program kroz tri festivalska dana!

Mali ulični festival (MUF) ponovno osvaja Stubičke Toplice, donoseći šestu godinu za redom šarenilo i veselje od 7. do 9. lipnja 2024. godine.

Ovaj festival pretvara Stubake u centar događanja, ispunjavajući ulice smijehom, iznenađenjima i radošću. Organiziran od strane Općine Stubičke Toplice, Radnog tijela za turizam i promidžbu Općine te Turističke zajednice Stubičke Toplice, festival ponosno najavljuje bogat program za sve uzraste.

Načelnik općine, Josip Beljak, ističe kako je festival kroz proteklih pet godina postao klasik, ne samo u Zagorju nego i šire. Posjetitelji će ove godine moći uživati u raznovrsnim sadržajima, uključujući atraktivne koncerte, ulične zabavljače, kazališne predstave, bogatu ugostiteljsku ponudu, razne radionice, kino na otvorenom, lunapark te program za najmlađe. Stubičke Toplice pretvaraju se u veliku pozornicu s više od 50 sati programa tijekom tri festivalska dana.

Festival započinje u petak s nastupima Rajka Suhodolčana i Kvarteta Gubec, stand-up nastupom Vlatka Štampara te koncertom Teške industrije u centru mjesta. Subotnji program u Parku Maksimilijana Vrhovca donosi nastupe Ivane Kindl i Moruzgva teatra s predstavom “Prekid preko veze”, a kasnije će u centru nastupiti Guliano. Subota i nedjelja prijepodne rezervirani su za dječje radionice, dok će nedjeljno poslijepodne obogatiti Teatar Exit s predstavom “Kako misliš mene nema” i koncert Gustafa u centru.

MUF je postao nezaobilazni događaj koji svake godine privlači sve veći broj posjetitelja, pružajući im nezaboravne trenutke ispunjene smijehom, zabavom i kulturnim događanjima. Pozivamo vas da dođete i doživite jedinstvenu atmosferu Stubaka, gdje vas očekuje bogat program za sve generacije.

zip.com.hr 29.05.2024.

Continue Reading

Aktualno