Connect with us

Društvo

Kino Krapina ove subote donosi za svakog ponešto!

Kino Krapina ove subote, 10. veljače donosi dvije projekcije! Na repertoaru je za svakog ponešto!

U 18 sati na redu je animirani film “VAU VAU ZVIJEZDA 2”.

Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sljedeći seoski čuvar stadu veselih ovaca, no on nema strast prema preuzimanju te uloge. Bodi želi postati najveća Rock N’ Roll zvijezda! Godinu dana nakon prvog nastupa: Bodi i njegov bend postali su lokalno poznati – čak imaju i odane obožavatelje! Ali kad im glazbeni mogul po imenu Lang pruži priliku za turneju s pop senzacijom, Lil’ Foxy – Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cijenu i na kraju otkriju da jedino ako ostanete vjerni sebi možete osloboditi snagu Rock N’ Roll-a!

Nakon toga, u 20 sati slijedi ljubavna komedija “DIVNO VJENČANJE” .

Nastavak napete ljubavne priče između Abby, djevojke koja bježi od prošlosti i Travisa, zločestog dečka kojeg upoznaje na fakultetu. U nastavku ove ubudljive romanse saznajemo kako je Abby, junakinja filma Divna propast, postala gospođa Maddox. Ljubitelji Abbyne i Travisove romanse dobit će u ovoj vrtoglavoj priči odgovore na sva pitanja o danu (i noći!) njihovog vjenčanja.

Cijena ulaznice je 3.50 eura, a mogu se kupiti na www.ulaznice.hr, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije.

zip.com.hr 07.02.2024.

Continue Reading

Aktualno