Connect with us

Institucije

Za programe/projekte udruga branitelja KZŽ planira izdvojiti 33.180 eura

Javni poziv za projekte i programe udruga branitelja za 2023. godinu. objavila je Krapinsko – zagorska županija, rok za prijave je 06. ožujka.

Prihvatljivi prijavitelji su udruge s programima i projektima usmjerenim na očuvanje digniteta i promicanje istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području Krapinsko – zagorske županije.

Udruge mogu prijaviti programe i projekte u prioritetnim područjima “zdravstvena i socijalna zaštita“ i “promicanje i očuvanje vrijednosti Domovinskog rata“. Sredstva planirana u Proračunu za ovaj javni poziv iznose 33.180 eura/250.000 kn, najmanji iznos koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 500 eura, dok je najviše moguće ugovoriti 4.000 eura. 

Rok za podnošenje prijedloga programa i projekata je do 6. ožujka, a udruga može prijaviti i ugovoriti jedan program/projekt u okviru ovog Javnog poziva, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci. Ista udruga može biti partner na više programa/projekata prijavljenih na ovaj Javni poziv. 

Prijave se šalju na propisanim obrascima isključivo u elektroničkom obliku putem online servisa ‘ePrijava’ Krapinsko – zagorske županije, a više informacija, kao i potrebne obrasce, možete pronaći na županijskim mrežnim stranicama – link ovdje. 

zip.com.hr 05.02.2023.

Continue Reading

Aktualno