Connect with us

Infrastruktura

U Bedekovčini kreće dogradnja i opremanje Dječjeg vrtića – odobrena bespovratna sredstva

Općina Bedekovčina potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt: Dogradnja i opremanje Dječjeg vrtića Bedekovčina.

Općina Bedekovčina, u partnerstvu s Gradom Donja Stubica, prijavila je, na javni poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja projekt dogradnje i opremanja Dječjeg vrtića Bedekovčina. U travnju 2022. godine otvoren je prvi dio dograđenog dijela vrtića vrijedan oko 10 milijuna kuna, čime je kapacitet vrtića proširen na 180-ero djece.

Ovim projektom realizirat će se završna faza dogradnje i opremanja dječjeg vrtića koja obuhvaća dovršetak i kompletno opremanje katnog dijela građevine, ugradnju lifta, uređenje vanjskog dvorišnog dijela te dodatnih parkirališnih mjesta. Time će se povećati kapaciteti vrtića za 4 nova dnevna boravka odnosno 56-ero djece jasličke i vrtićke dobi s prebivalištem na području Općine Bedekovčina i Grada Donja Stubica. Ukupna procijenjena vrijednost projekta iznosi 5.955.488,75 kn, od čega će kroz projekt biti financirano 4.896.000,00 kuna.

zip.com.hr 13.03.2023.

Continue Reading

Aktualno