Connect with us

Infrastruktura

Općina Mače kreće u realizaciju projekta- izgradnja i opremanje dječjeg igrališta u sklopu objekta dječjeg vrtića Mačići

Općina Mače kreće u realizaciju projekta ulaganja u objekt dječjeg vrtića. Projektom će se izgraditi i opremiti dječje igralište dječjeg vrtića Mačići.

U sklopu radova biti će izgrađen novi prostor igrališta za najmlađu jasličku skupinu. Ugraditi će se dvije vrtne kućice, novi pješčanik. Trenutna podloga dječjeg vrtića od šljunčanog materijala biti će zamijenjena za podlogu od umjetne trave. Na cijeloj travnoj površini igrališta izvesti će se drenažni sustav.

Ugovorena vrijednost radova je 56.717,50 € s PDV-om.

Projekt je sufinanciran sa 29.880,00 € ostvarenih temeljem Poziva za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izvođač radova je Siketić gradnja d.o.o. iz Bedekovčine, a nadzor nad radovima će vršiti tvrtka Brosig projekt d.o.o. iz Zagreba. Radovi će biti gotovi do početka ove pedagoške godine.
Ovim projektom uvelike će se poboljšati materijalni uvjeti i uvjeti rada u našem dječjem vrtiću Mačići.

Od jeseni sa radom kreće i nova jaslička skupina. Kapacitet dječjeg vrtića Mačići povećan je za 12 novih mjesta, a time vrtić ima ukupno 76-ero upisanih mališana.

zip.com.hr 11.07.2024.

Continue Reading

Aktualno