Connect with us

Institucije

Financijska potpora udrugama u Općini Đurmanec – prijavite se!

Općina Đurmanec je raspisala Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području općine Đurmanec za 2023. godinu te poziva sve udruge da se odazovu!

Općina Đurmanec poziva udruge koje su programski usmjerene na rad udruga u kulturi, sportu, socijali i zdravstvu, prava branitelja, očuvanju kulturne baštine, gospodarstvu i zaštiti okoliša te poljoprivredi, da se prijave za dodjelu financijske potpore projektima ili programima. Ukupno planirana vrijednost Natječaja je 26.545,00 eura ili 200 tisuća kuna.

Općina je također raspisala i Javni natječaj za dodjelu financijske potpore sportsko-rekreacijskim udrugama za kapitalna ulaganja na području općine Đurmanec u 2023. godini. Financijski će se potaknuti uređenje i asfaltiranje nogometnih igrališta, uređenje objekata i ostalih sadržaja u sklopu sportskih terena, uređenje objekata i prostora za potrebe djelovanja udruga, sređivanje imovinsko-pravnih odnosa te uređenje dječjih igrališta na području općine Đurmanec. Ukupno planirana vrijednost za ovaj Natječaja je 38.357,00 eura ili 289.000,00 kuna.

Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti najviše dva projekta ili programa u okviru ovih Natječaja, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci, a krajnji rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 danaa završava 31. ožujka 2023. godine.

Sve potrebne informacije možete pronaći na službenoj stranici Općine Đurmanec ili OVDJE.

zip.com.hr 03.03.2023.

Continue Reading

Aktualno