Connect with us

Institucije

DOBRA VIJEST – KZŽ sufinancira energetske certifikate za obiteljske kuće

Javni poziv za sufinanciranje izrade izvješća o energetskom pregledu i energetskog certifikata za obiteljske kuće na području Krapinsko – zagorske županije objavila je Krapinsko – zagorska županija.

Ukoliko imate prebivalište na području Krapinsko – zagorske županije, prihvatljivi ste korisnici sredstava Županije, odnosno prihvatljivi korisnici su fizičke osobe odnosno građani koji kreiraju i podnesu Fondu prijavu za dodjelu sredstava Fonda na Javni poziv za poticanje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama.

Županija će Korisnicima dodjeljivati sredstva za pokriće opravdanih troškova izrade izvješća o energetskom pregledu i energetskog certifikata za obiteljske kuće do 100%, ali ne više od 2.500 kuna (s PDV-om).

Raspoloživa sredstva Županije iznose 100.000 kuna, a Županija će dodjeljivati sredstva do njihova iskorištenja ili do kraja 2022. godine.

Zahtjevi za sufinanciranje podnose se na popunjenim službenim obrascima s utvrđenom obveznom dokumentacijom te se dostavljaju isključivo putem pošte i to preporučeno u zatvorenoj omotnici na čijoj poleđini treba obavezno ispisati ime i prezime i adresu pošiljatelja, te istu dostaviti na adresu: Krapinsko – zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, 49 000 Krapina.

Rok za podnošenje prijave traje do 31. prosinca ove godine ili do iskorištenja raspoloživih sredstava. Detaljnije informacije pogledajte OVDJE

zip.com.hr 31.10.2022.

Continue Reading

Aktualno