Connect with us

Društvo

Podržite zagorske predstavnice na 8. državnom natjecanju u čitanju naglas

Evo kada nastupaju i kako možete glasovati za njih. Ovaj četvrtak i petak (9. i 10. studenog 2023.) održat će se u Sisku 8. državno natjecanje u čitanju naglas.

Iz Krapinsko-zagorske županije na državnu razinu plasirale su se učenice Julija Klaužer iz OŠ Marija Bistrica u mlađoj kategoriji (3.-5. razred) i Nika Šćukanec iz OŠ Veliko Trgovišće u starijoj kategoriji (6.-8. razred).

Nastupi učenika, predstavnika svih županija, moći će se pratiti i online te će se glasati za najbolju izvedbu. Julija Klaužer nastupa u četvrtak između 16,15 i 18,20 sati, a glasanje će biti omogućeno u trajanju od pola sata nakon završetka svih nastupa – znači od 18,20 do 18,50 sati. Nastup Nike Šćukanac možete pratiti u petak između 9,15 i 11,05 sati, a glasanje će biti omogućeno od 11,05 do 11,25 sati.

Iako vjerujemo da će Julija i Nika dati sve od sebe da sebe, svoju školu i županiju predstave u najboljem svjetlu, podrška u glasovima uvijek dobro dođe. Pozivamo sve da poprate njihove nastupe te da svoj glas daju najboljem izvođaču. Poveznice za prijenos uživo i online glasanje bit će dostupne u vrijeme natjecanja na stranici knjižnice Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak (nkc-sisak.hr).

zip.com.hr/rmb.hr/Elvis Lacković 07.11.2023.

Continue Reading

Aktualno