Connect with us

Inspirativne priče

Dragutin Kamenski, vlasnik Kamgrada i predsjednik Poslovog kluba “Skup za Zagorje” najavio otvaranje dvorca Miljana javnosti

Dragutin Kamenski, predsjednik Poslovnog kluba Skup za Zagorje kazao je kako uvijek podržavaju sve inicijative vezano za investicije, turizam i ulaganja u Zagorje i u njima aktivno sudjeluju.

Poslovni klub Skup za Zagorje, inicira, organizira ili podržava brojna događanja u raznim područjima djelovanja, sve u cilju razvoja Zagorja te pozitivnog poslovnog okruženja.

Tako je Poslovni klub Skup za Zagorje bio jedan od suorganizatora prve konferencije „Invest in Zagorje”, koju su organizirali Krapinsko-zagorska županija zajedno sa svojim Poduzetničkim centrom i u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo. Sudjelovao je tijekom konferencije na panelu “Što je ključno kod donošenja investicijske odluke?” te naglasio kako će Poslovni klub uvijek podržati sve ovakve inicijative i u njima aktivno sudjelovati.

-Smatramo da su to prilike u kojima će se u međusobnoj komunikaciji prepoznati neke ideje i
prilike za investiranje u Zagorju. Kao što vidite, Krapinsko-zagorska županija je iznimno aktivna i ima izuzetno aktivno gospodarstvo i jedan segment koji svi zajedno sagledavamo je segment turizma. Vidimo da je tu izuzetno velik potencijal Zagorja, imajući u vidu i činjenicu da je u neposrednoj blizini i milijunskog grada – poručio je Kamenski.

Dragutin Kamenski, vlasnik je Kamgrada te i sam investira u Zagorju. Kao što je poznato, Kamgrad je kupio Dvorac Miljanu još 2010. godine, te ga kompletno obnovio.

-U ovoj fazi, sam glavni objekt kompletno je saniran. Radimo jednu dogradnju u kojoj će biti pomoćnih sadržaja i promišljamo o ideji otvaranja dvorca javnosti. Najvjerojatnije ćemo krenuti u osnivanje Kulturnog centra Milijana te ćemo vjerojatno najesen krenuti s jednom izložbom “Hrvatske moderne”, koja je naša obiteljska kolekcija. Na takav se način mislimo predstaviti dvorac javnosti, učiniti ga dostupnim javnosti u određenim danima u tjednu. – kazao je Kamenski dodavši da bi to trebao biti prvi korak, a u sljedećem koraku razmišljaju i o gradnji smještajnih kapaciteta.

Također je najavio slijedeću aktivnost, a to je suorganizacija Okruglog stola pod nazivom “Nekretnine u biznisu #2023” na kojem će govoriti priznati stručnjaci s područja nekretnina iz Slovenije i Hrvatske, a održat će se u Termama Tuhelj 25. svibnja 2023. Više o konferenciji pogledajte OVDJE.

sleljak/zip.com.hr

Continue Reading

Aktualno