Connect with us

Najave i događanja

Okrugli stol “Nekretnine u biznisu #2023” – prijavite svoje sudjelovanje

Okrugli stol pod nazivom “Nekretnine u biznisu #2023” na kojem će govoriti priznati stručnjaci s područja nekretnina iz Slovenije i Hrvatske održat će se u Termama Tuhelj 25. svibnja 2023.

Na okruglom stolu svi zainteresirani moći že pobliže upoznati kakva je doista situacija na tržištu nekretnina u Hrvatskoj, ali i u susjednoj Sloveniji.

Nekretnine su danas vrlo tražene, bilo da se radi o komercijalnim ili stambenim nekretninama, a na okruglom stolu sudionici će moći naučiti u što vrijedi ulagati, kakva je potražnja u luksuznom segmentu poslovnih nekretnina, kakve su cijene, kakav je postotak ulaganja u različitim segmentima te isplativost – investicija, najma, prodaje.

Okrugli stol održava se u organizaciji “SLO CRO” Poslovnog kluba, Skupa za Zagorje i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina, a pod pokroviteljstvom župana Krapinsko – zagorske županije i Javne agencije “SPIRIT” Slovenija. 

Govornici su: Ajda Kaluža, direktorica i osnivačica tvrtke “Arvio” iz Slovenije te članica upravnog odbora Udruženja društava za posredovanje nekretninama u GZS, Dragutin Kamenski, direktor i vlasnik građevinske tvrtke “Kamgrad” te predsjednik Poslovnog kluba “Skup za Zagorje”, Boro Vujić, direktor i vlasnik “Opereta nekretnina” te Filip Vugačić, dopredsjednik Udruženja poslovanja nekretninama HGK i partner i direktor u tvrtki “Colliers Advisory”.

Sudjelovanje na okruglom stolu je moguće uz prethodnu prijavu na [email protected]

zip.com.hr 18.05.2023.

Continue Reading

Aktualno