Connect with us

Društvo

Učenici OŠ Side Košutić Radoboj obilježili kraj školske godine kampiranjem

Učenici četvrtih razreda Osnovne škole Side Košutić Radoboj nastavnu su godinu završili na najljepši mogući način – kampiranjem kod škole, boravkom u prirodi, spavanjem u šatorima te provođenjem mnogobrojnih izviđačkih aktivnosti – i to, što je najvažnije, bez mobitela.

Nezaboravno iskustvo omogućile su im njihove učiteljice Marijana Martinez, Karmen Martinić i Romina Horvat uz podršku ravnateljice Dijane Šalković i mnogih drugih sudionika koji su pripomogli oko organizacije.

Odred izviđača Lepoglava, čiji je član i učiteljica PRO Jazvine Ana Bartolec, ustupio im je na korištenje svoje šatore i pomogao u postavljanju istih.

Hrvatsko planinarsko društvo Radoboj pomoglo je oko paljenja i održavanja logorske vatre, Miljenka Benc iz Gradske knjižnice Krapina povela je učenike u čarobni svijet bajki pričanjem priča, a Biserka Vidović iz Gljivarskog društva „Krasnica“ održala je učenicima zanimljivo predavanje o gljivama naših šuma.

-Zahvaljujem se i teti kuharici i domaru koji su brinuli da obroci budu ukusni i topli, a okoliš škole uređen, kao i roditeljima koji su ih u svemu podržali. Punog srca i duše učenici odlaze na zasluženi odmor, a pripreme za sljedeću godinu mogu početi-poručuju iz škole.

zip.com.hr 20.06.2024.

Continue Reading

Aktualno