Connect with us

Društvo

TK Maraton Krapina osvojili medalje na “ZAGORJE TREKK-U 2023”.

TK Maraton Krapina, prošlu subotu imao predstavnike i na popularnom zagorskom trekerskom događaju “Zagorje trekk 2023.”, u Zaboku.

Zagorje trekk organizira Zagorje Adventure Team, a i ove godine organizacija je bila besprijekorna. Ovom događaju nazočili su i “dedeki kajbumŠČaki”.

Utrka se sastojala od tri različite dionice, Light (422 sudionika), Active (264 sudionika) i Chalenge (43 sudionika). Sam događaj okupio je ukupno 729 natjecatelja i natjecateljica.

Na dionici Light pobijedio je jedan od domaćina iz redova Zagorje Adventure Teama, Petar Bašić , a 2 mjesto Romeo Vincelj i 3. Miljenko Hmelina, članovi TK Maratona Krapina. U ženskoj konkurenciji pobijedila je Renata Hac. Na dionici Light nastupili su još Tajana Vdović (6.) u ženskoj konkurenciji i Luka Kranjčec (37.) te Jakov Kranjčec (45.) u muškoj konkurenciji.

Na dionici Active pobijedio je Neven Ivančić iz Sd Lastavica ispred, na 2. mjestu Ivana Kolara iz Sd Mala Erpenja i na 3. Ante Radak. Na dionici Active nastupio je i Ivan Štrok (87.)

Na dionici Challenge pobijedili su Slovenka Tamara Ravnak i Marko Gorički iz Ak Zabok. Od predstavnika TK Maraton Krapina na najzahtjevnijoj dionici nastupili su Krunoslav Grah (11.), Stjepan Grah (18.) i Nikola Korolija (23.).

Čestitamo ekipa, na zapaženom nastupu i organizatoru na uspješnoj i besprijekornoj organizaciji!

zip.com.hr 08.05.2023.

Continue Reading

Aktualno