Connect with us

Društvo

Sportsko-zabavni vikend u sklopu manifestacije ”Ljeto u Mariji Bistrici”

U sklopu velike manifestacije ”Ljeto u Mariji Bistrici”, proteklog je vikenda održan zabavno-sportski vikend, ispunjen raznovrsnim sadržajima.

Nogometni turnir za djevojčice “Deklica kup” bio je vrhunac događanja, a bio je to prvi takav turnir u Mariji Bistrici. Na turniru su, uz dvije domaće ekipe, nastupile i mlade nogometašice Agrama, Brezovice, Bubamare, Dinama, Mladosti iz Zaboka, Ponikvi te dvije ekipe Lavica. Prvo mjesto osvojio je Agram, koji je u finalu pobijedio Lavice 1. Dinamo je zauzeo treće mjesto pobjedom nad Mladosti iz Zaboka u borbi za broncu. Domaće ekipe Mladosti MB osvojile su peto i šesto mjesto.

Uz nogometni turnir, odigran je i turnir u uličnoj košarci, poznat kao Mbasket. U konkurenciji od osam ekipa, pobjedu je odnijela ekipa “Zabok park”, koja je u finalu sa 21:18 savladala ekipu “Mokra braća” iz Bistre. Treće mjesto pripalo je ekipi “Balonaši” iz Zagreba.

Prekjučer je organizirano zajedničko gledanje nogometne utakmice između Hrvatske i Španjolske sa Eura u Njemačkoj, nakon čega je uslijedio koncert grupe Novi svijet.

Sportsko-zabavni vikend bio je upotpunjen i besplatnim zabavno-animacijskim parkom za djecu, uključujući facepainting oba dana. Danas je na rasporedu bio i Turnir u igri “Čovječe, ne ljuti se”, zatim Susret mažoretkinja te predstava „Eko jelka i čarobna planeta“ kazališta Goranga. Nedjeljno popodne završilo je uz “Šarene loptice”.

Na susretu mažoretkinja sudjelovale su Bedekovčanske mažoretkinje, Zlatarbistričke mažoretkinje, Stubičke mažoretkinje – Shelly, Mažoretkinje Dubrovčan, Mačanske mažoretkinje – Alina, Mažoretkinje DND-a Budinščina, te kao iznenađenje na kraju, Mažoretkinje 60+ iz Jesenja.

Cijeli vikend bio je ispunjen sportom, zabavom i druženjem, pružajući nezaboravne trenutke svim sudionicima i posjetiteljima manifestacije.

zip.com.hr /Radio Marija Bistrica/ 17.06.2024.

Continue Reading

Aktualno