Connect with us

Društvo

Pošalji i ti posebnu sliku sa svojim djetetom – foto natječaj #supertata 2023

Tate, sudjelujte u ovogodišnjem foto natječaju i podijelite neke od najdražih trenutaka s vašim djetetom koje ste uspjeli ovjekovječiti fotićem.  

Novi foto natječaj u sklopu Festivala tata, već petu godinu za redom ističe važnost brižnih očeva u odgoju svoje djece. Vrijeme je da se pokaže koliko je važna aktivna uloga očeva u svakodnevnom odgoju djece, koji kao i žene sudjeluju u svim bitnim događajima djece.

Sudjelovati mogu svi očevi sve do 26. svibnja i to na sljedeći način:

  1. Objavi fotografiju na svom Facebook ili Instagram profilu
  2.  Fotografiji dodaj kratki opis kojim objašnjavaš dragi ti trenutak s djetetom. (Navedi uz opis slike svoju dob, dob djeteta i mjesto iz kojeg dolaziš)
  3.  Nadodaj uz opis – #festivaltata, #supertata i #Buditata
  4. Ovisno o tome na kojoj platformi objavljuješ fotografiju, označi Facebook stranicu Festival tata (@Festivaltatahr) ili Instagram stranicu Festival tata (@festivaltata)
  5. Učini svoju objavu javnom (public)

Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku, u visokoj kvaliteti, preporučene minimalne veličine 1,5 MB i maksimalne veličine do 6 MB. Fotografije mogu biti u boji ili crno-bijele, a jedan autor ili autorica može sudjelovati s jednom ili najviše tri individualne fotografije.

Tijekom trajanja natječaja javnost će moći glasovati za najbolje fotografije davanjem “lajkova” na profilima Festivala tata na Facebooku (pristigli radovi će biti objavljeni u Foto albumu) i Instagramu. Autori/ce 5 fotografija koje zbirno dobiju najviše “lajkova” na profilima Festivala tata dobit će prigodne nagrade od organizatora Festivala tata, a stručni žiri će također odabrati 5 najboljih fotografija čiji će autori/ce biti nagrađeni.

Isto tako je jako bitno da su roditelji/staratelji djeteta suglasni sa slanjem fotografija na natječaj i sa stavljanjem fotografija na svoj profil na Facebooku ili Instagramu daješ dopuštenje Festivalu tata i organizatorima da koriste prijavljenu fotografiju na svojim internetskim stranicama i profilima na društvenim mrežama u svrhu promocije Festivala tata.

zip.com.hr 12.05.2023.

Continue Reading

Aktualno