Connect with us

Društvo

OŠ Marija Bistrica se emotivno oprostila od omiljene spremačice: “Draga teta Zdenka, zauvijek ćemo te pamtiti!”

Spremačica OŠ Marija Bistrica Zdenke Vrtarić svojim odnosom prema svima ušla u srca djelatnika i učenika škole.

Došao je dan kojeg su svi dočekali s određenom tugom jer su ispratili omiljenu spremačicu u mirovinu.

U oproštajnom govoru za sve lijepo što je učinila za školu, zahvalili su joj se ravnatelj Dominik Karajić i bivša ravnateljica Vesna Brlek te joj pri tome uručili prigodan poklon od strane svih djelatnika.

-Naša spremačica Zdenka Vrtarić otišla je u zasluženu mirovinu nakon 42 godine rada. Sa sjetom se svi prisjećamo rada njezinog supruga Dragutina Vrtarića, omiljenog domara u našoj školi. Svi ga se prisjećamo kao divnog čovjeka, kako učitelji tako i učenici, a koji je sada u mirovini. Svi s ponosom možemo posvjedočiti kako si jednaku dobrotu i ti pokazivala prema svima nama i nadomjestila njegovo odsustvo-rekli su na oproštaju.

Kakvo srce ima, Zdenka je pokazala i na oproštaju. U želji da se oprosti sa svakim stalno je ponavljala kako jako voli baš sve divne ljude u školi i organizirala je čak dva čašćenja.

-Toliko lijepih riječi koje si izgovorila o svakome, toliko ljubavi koje si pokazala na kraju prema svima je ostavilo veliki trag i dokazala si svima kako diplome i riječi ne svjedoče o ljudima kakvi su, nego njegova djela-napisano je na stranici škole.

-Teško možemo zamisliti školu bez Zdenkinog osmjeha, želje da podijeli šalu, muziku, želju da širiš pozitivu, njezini kifleki, bučnice, štruklji, makovnjače… ali svima nam je utjeha, što živi blizu pa ćemo se sigurno još susretati.
Tebi draga naša želimo da primaš mirovinu duže nego plaću, da uživaš u svojim unucima koje toliko voliš i u svojoj obitelji provedeš još puno nezaboravnih trenutaka.
Mi svi… od učitelja, tehničkog, administrativnog osoblje, stručne službe pa do ravnatelja želimo poručiti….. nikada iz našeg srca izaći nećeš!!!
A sada imaš od ravnatelja u zaduženju za sljedeću šk. god samo jedan zadatak…ODMARAJ!-stoji u tekstu na stranicama škole.

zip.com.hr 08.07.2024.

Continue Reading

Aktualno