Connect with us

Društvo

Novi načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske je Zvonimir Petrović

Zamjenik glavnog ravnatelja policije Zoran Ničeno uručio je rješenje o imenovanju novog načelnika PU krapinsko – zagorske.

Nakon provedenog internog oglasa i testiranja, 23. ožujka je za načelnika Policijske uprave krapinsko-zagorske imenovan Zvonimir Petrovića, a rješenje o imenovanju mu je uručio zamjenik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave za granicu Zoran Ničeno. Ovom je prigodom ujedno održan i kolegij kojem su prisustvovali zamjenik načelnika policijske uprave, voditelji službi i načelnici policijskih postaja. Zamjenik Ničeno zahvalio je na dobroj suradnji dosadašnjem načelniku Policijske uprave Željku Košutiću te je pohvalio rad svih djelatnika policijske uprave.

Novi načelnik Petrović je tijekom svoje policijske karijere obavljao poslove od policijskog službenika do nekoliko rukovodećih funkcija, dok je većinu karijere proveo u Policijskoj upravi zagrebačkoj. On se je također zahvalio svima na dobrodošlici, susretljivosti i spremnosti na suradnju te je naglasio kako smatra da Policijska uprava krapinsko-zagorska ima kvalitetne temelje i dobre zaposlenike koji će i ubuduće svoje zadaće, kao i do sada, obavljati kvalitetno i profesionalno.

zip.com.hr 24.03.2023.

Continue Reading

Aktualno