Connect with us

Društvo

Još uvijek traju prijave na Javni poziv za Participativni proračun za mlade

Podsjećamo, Krapinsko-zagorska županija 29. svibnja objavila je Javni poziv za prijavu prijedloga za Participativni proračun za mlade za 2024. godinu.

U okviru ovog Javnog poziva raspodjeljuju se sredstva u ukupnom iznosu od 33.200 eura. Najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 500 eura, dok najveći iznos traženih sredstava iznosi 3.000 eura, a predlagatelj može od Krapinsko-zagorske županije zatražiti do 100% iznosa za financiranje projekta.

Osim toga, predlagatelj može prijaviti projekt koji će se sufinancirati iz vlastitog ili drugog izvora. U navedenom slučaju predlagatelj je dužan izvor i iznos sufinanciranja prikazati u Obrascu za prijavu projekta.

Ovim Javnim pozivom financiraju se projekti čija provedba traje najviše do 12 mjeseci.

Početkom provedbe projekta smatra se dan potpisivanja ugovora o dodjeli financijskih sredstava za provedbu programa/projekta, a završetak provedbe je najkasnije do 30. lipnja 2025 godine.

Korisnik dostavlja Izvješće o provedbi koje se sastoji od opisnog i financijskog izvješća u roku od 30 dana računajući od dana završetka provedbe projekta, a prijaviti se mogu osobe između 15 i 30 godina starosti.

Prijave se šalju na propisanim obrascima u okviru ovog Javnog poziva isključivo u elektroničkom obliku putem online servisa ePrijava Krapinsko-zagorske županije.

Dodatne informacije i sve potrebne dokumente možete pronaći OVDJE.

zip.com.hr 24.06.2024.

Continue Reading

Aktualno