Connect with us

Društvo

Gotovo rekordna posjećenost Stubice Festa – više od 10 tisuća ljudi uživalo je u trodnevnom programu

Ovogodišnje izdanje Stubice festa, koje organizira Turistička zajednica Gupčevog kraja, ispunilo je sva očekivanja posjetitelja i organizatora.

Direktorica Kornelija Vnučec potvrdila je kako je manifestacija bila iznimno uspješna.

– Naravno da smo zadovoljni, u protekla tri dana Stubicu je posjetilo oko 10 tisuća posjetitelja koji su istinski uživali u bogatom trodnevnom programu na tri lokacije: u Gastro zabavnoj zoni, na Tahyjevom viteškom turniru te u Fellerovom kutku gdje je održan program za djecu i odrasle – istaknula je Vnučec.

Subotnji program uključivao je mađioničarski show Magic Leona, koji je posebno oduševio djecu, dok su se u nedjelju posjetitelji nasmijali uz Jana Kerekeša i predstavu “Krtice”. Vrhunac večernjih programa bili su koncerti Vanne i Parnog valjka, koji su oduševili sve prisutne.

Direktorica Vnučec zahvalila je svim partnerima koji su sudjelovali u organizaciji Stubice festa, s posebnim naglaskom na djelatnike donjostubičke gradske komunalne službe. Dodala je kako su već u tijeku pripreme za daljnja događanja.

– Nakon kratke pauze, od 28. lipnja slijedi ‘Ljeto u dvorcu Oršić’, koje nikako ne smijete propustiti – poručila je Vnučec.

Stubica fest 2024. pokazao je da ova manifestacija nastavlja rasti i privlačiti sve više posjetitelja, te se s nestrpljenjem očekuju nadolazeća događanja.

sleljak/zip.com.hr 18.06.2024

Continue Reading

Aktualno