Connect with us

Društvo

APEL VOZAČIMA – Od sutra privremena regulacija prometa za događanja NK “Ivančica” u Zlatar Bistrici

Općina Zlatar Bistrica obavještava mještane o privremenoj regulaciji prometa kako bi se osiguralo nesmetano održavanje planiranih događanja u organizaciji NK “Ivančica”.

Dana 29. lipnja 2024. godine NK “Ivančica” organizira tradicionalni memorijalni turnir “Marijan Jurec-Šika”, dok će se u razdoblju od 25. do 28. lipnja 2024. godine održati “Dječji nogometni kamp” u suradnji s GNK “Dinamo” Zagreb za djecu od 5 do 14 godina.

Kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje ovih događanja, uvode se sljedeće mjere privremene regulacije prometa: na ulazu iz Ulice Vladimira Nazora privremeno će se ograničiti promet od početka do kraja nogometnog igrališta, na ulazu iz Lovrečanske ulice privremeno će se ograničiti promet do Buntakove ulice, a za sve posjetitelje, NK “Ivančica” omogućit će parkiranje na oranici uz nogometno igralište.

Privremena regulacija prometa bit će na snazi u sljedećim terminima:

  • 25. lipnja 2024. do 28. lipnja 2024. godine od 14 do 22 sati.
  • 29. lipnja 2024. godine od 08 do 20 sati.

Privremena regulacija prometa, odnosno ograničenja prometovanja, ne odnose se na stanare Sportskog prolaza. Tijekom trajanja privremene regulacije prometa za održavanje događanja, NK “Ivančica” će osigurati prostor za parkiranje posjetiteljima i sudionicima na način da se ne ometa stanare i susjede.

Za regulaciju prometa i sigurnost bit će zaduženi redari koje će osigurati NK “Ivančica”.

zip.com.hr 24.06.2024.

Continue Reading

Aktualno